Har du brug for vores service, så ring3646 0404

Specialist i byggepladsservice

Personale til byggepladsservice til ad hoc eller faste fordele

Byggepladsservice. Byggeplads serviceTilkald os efter behov eller vælg et fast samarbejde med praktiske og økonomiske fordele inden for byggepladsservice.

F.eks. ved at involvere os i planlægningen og tilknytte en fast “ankermand” på pladsen, der sørger for, at de uforudsete og akut opståede opgaver bliver løst. Enhver pause i et byggeri er dyrt, hvorfor det er vigtigt hele tiden at holde maskineriet i gang. Hos Renex Gruppen kan I nemt hyre det personel der sikrer, at I kan fortsætte hverdagen som planlagt.

Byggepladsservice – Kvalificerede og erfarne medarbejdere

Renex Gruppen har i mange år været førende i byggepladsservice, og givet en hjælpende hånd med i byggeprojekter. Vi leveret en bred vifte af services, og stiller dygtige og dedikerede personale til rådighed.

Vores kvalificerede medarbejder kommer med flere års erfaring, og falder hurtig ind i enhver form for opgave inden for byggepladsservice.

Vi rådgiver så vidt det er muligt vores medarbejder om opgaven, inden de møder op, så de er på forkant med hvad deres arbejdsopgaver er. Jo hurtigere de kan komme i gang, jo bedre.

Jo mere præcise I beskriver jeres ønsker omkring kompetencer hos den arbejdskraft I ønsker, jo bedre kan vi finde den helt medarbejder eller medarbejdere, alt afhængig hvor mange I skal bruge. Vi er fleksible i forbindelse med hvor lang tid I skal bruge personale til jeres byggeprojekt, da vi som fagmænd naturligvis ved hvordan en tidsplan kan skride og rykke sig.

Skal du bruge mere end blot kvalificeret arbejdskraft til byggepladsservice

Du kan samle flere løsninger hos Renex Gruppen og gøre det administrative arbejde nemmere, samt få en god pris. Renex Gruppen har stor succes med at være en mere eller mindre total leverandør til byggeprojekter.

Du finder finder en komplet liste over services inden for de forskellige arbejdsområder her.

 

Vi er en del af Danske Service. Din garanti for god service og høj kvalitet.

Indhent tilbud

3646 0404

Du er naturligvis også velkommen til at skrive via nedenstående formular.